YVY la fee urbaine!

Descoperă colecțiile YVY!

Shop now

The Ultimate Gadget for Women, also known as YVY’s innovative SOLUTIONS:
The Bag with a Smartphone Charger and Light Inside
THE TECHNOLOGY THAT CONNECTS YOU TO THE WORLD AND ENABLES YOU TO EXPERIENCE THE SPOTLIGHT, ONLY FROM YVY

Toți am trecut prin asta:

  • - Fie telefonul tău îți spune că mai ai numai 1% baterie și se întâmplă să nu ai la ține încărcător sau nu ai unde să-l pui la încărcat;
  • - Fie este noapte, este întuneric și nu găsești cheile de la mașină, sau ești într-un restaurant cu lumina slabă iar asta face aproape imposibil să îți găsești rujul, pudra, rimelul sau oricare altă unealtă de care ai nevoie pentru a salvă lumea.

Pornind de la aceste idei, am lansat conceptul de geantă cu încărcător și lumina interioară.

Această geantă este un MUST- HAVE și a devenit de nelipsit din garderobă oricărei femei. Este echipată cu încărcător pentru tabletă, telefon, laptop sau apărat foto și cu un dispozitiv pentru a lumina interiorul genții.

Ideea de lumina în interiorul genții a fost dezvoltată tocmai pentru a-ți găsi mult mai repede lucrurile de care ai nevoie. Geantă are încorporat la interior un dispozitiv cu led care se poate aprinde la o simplă apăsare a unui buton atunci când aveți nevoie. Nu o să mai aveți probleme atunci când căutați ceva și sunteți grăbite, mai ales când aveți o geantă mare și încercați să găsiți cheia, iar acest lucru devine de multe ori o adevărată aventură.

Totodată, în ceea ce privește designul genții, acesta poate fi exact cel pe care îl doriți: unul versatil, din piele naturală cu accesorii de cea mai bună calitate, pentru a fi cât mai eleganță și în același timp practică, ținând cont și de "bonusurile" din interior. Orice model din colecția YVY poate deveni SMARTBAG.

Geantă inteligență marca YVY a fost lansată oficial pe 17 februarie 2015 și a devenit noul trend în smart fashion.

PERSONALIZARE

Dacă îți dorești acest model pe o altă culoare decât cele prezentate în shop, îți poți crea propria geantă alegând culoarea pielii, textură și culoarea feroneriei. Consilierii noștri îți stau la dispoziție și îți pot trimite imagini cu pielea care te interesează din cele peste 800 de nuanțe disponibile în fabrica noastră.

Acest serviciu are un cost adițional de 200 lei care se aplică peste prețul inițial al genții.

Totodată, îți mai poți personaliza geanta în două moduri ::
- cu plăcuță metalică, în culoarea feroneriei genții, pe care poți scrie mesajul dorit. Această plăcuță este îmbrăcată în piele și cusută în interiorul genții. Acest serviciu are un cost adițional de 99 lei care se aplică peste prețul inițial al genții.
- cu inițialele persoanei care va purta geanta, embosate pe piele. Această embosare poate fi făcută atât la interiorul genții cât și în alte zone ale ei, în funcție de preferințe. Acest serviciu are un cost adițional de 49 lei care se aplică peste prețul inițial al genții

Dacă ai nelămuriri cu privire la culoarea pe care o dorești pentru geantă ta, poți face comandă pe oricare culoare prezentă în shop din modelul dorit. Ulterior, când vei fi contactată de consilierul nostru pentru confirmarea telefonică a comenzii, veți stabili împreună toate detaliile.

Mulțumim că ai ales YVY!