TRANSPORT

LIVRARE & TRANSPORT

Produsele comandate se livrează atât în țara cât și internațional, utilizând serviciul de curierat rapid, și în termenul de livrare stabilit în momentul confirmării comenzii.Produsele sunt asigurate pe tot parcursul transportului până în momentul livrării, fiind ambalate corespunzător astfel încât să nu fie periclitată calitatea acestora.

Transportul intern are livrare gratuită.

Transportul internațional va avea prețul variat, în funcție de țara din care se face comandă. Clientul are posibilitatea de a alege firmă de curierat cu care să I se transporte produsul în funcție de timpul de livrare și prețul solicitat.

Toate comenzile lansate pe www.yvy.ro sunt confirmate telefonic. O comandă nu poate fi livrată dacă nu a fost confirmată. Împreună cu consilierii noștrii puteți stabili toate detaliile legate de termenul de livrare, detalii despre produs, personalizarea lui și orice alte întrebări aveți.

Puteți cumpără cu încredere de la noi. YVY oferă produse sigure și de calitate superioară, concepute exact pentru nevoile clientului nostru. Fiecare comandă este foarte importantă pentru noi și de aceea, în momentul recepționării acesteia, produsele vor fi create special pentru dumneavoastră.

Termenul de livrare poate varia între 1-10 zile lucrătoare, în funcție de diponibilitatea materialelor în stoc.