CUM PLATESC

Plata ONLINE PRIN CARD

După selectarea modalității de plată `Online cu cardul prin Mobilpay` și lansarea comenzii ești direcționat către site-ul securizat al procesătorului respectiv, unde se operează plata.
Se pot efectua plăți prin card Maestro, VISA (Classic și Electron), MasterCard pe server securizat (recunoscut după extensia `https` și apariția unui mic lacăt în colțul din dreapta jos `autentificat GeoTrust Inc`) testat și certificat zilnic `McAfee SECURE` Security Scan.
yvyshop.ro este certificat 3D Secure de către VISA și MasterCard pentru tranzacții online prin orice card (Visa/MasterCard) via procesătorul de plăți;

Procesul de autentificare a cardului, pe baza codului de securitate deținut exclusiv de client, se desfășoară numai pe serverele VISA sau MasterCard având astfel garanția identității magazinului și securitatea informațiilor transmise.

Atât MasterCard SecureCode cât și Verified by VISA permit adăugarea la contul cardului a unui cod secret care asigură protecția împotriva utilizării neautorizate a cardului atunci când plătești online în magazinele afiliate.

MasterCard și VISA garantează unicitatea persoanei care poate efectua tranzacția.
Plățile prin card sunt procesate de NETOPIA SRL ( www.mobilpay.ro )
În cazul achitării unui produs inexistent în stoc, plata se anulează în maximum 1-2 zile lucrătoare, fără achitarea vreunui comision suplimentar.
Poți plăti cu card avantaj de la Credit Europe Bank în 2 rate.

Plata RAMBURS

Primești pachetul la adresa confirmată și achiți agentului companiei de curierat rapid. Prețul pentru transport este de 20 de ron, în București și în țară.