YVY la fee urbaine!

Descoperă colecțiile YVY!

Shop now

Les fées YVY see a bigger world than the one they were born into.

DESPRE NOI

YVY – o afacere cu o istorie de 40 de ani

Yvy este prezentă pe piață de mai bine de 4 decenii . O companie cu o tradiție și un istoric impresionant, acesta reprezintă o afacere de familie de peste 40 de ani în domeniul marochinăriei.
Compania s-a născut din dragostea pentru genți și portofele (deoarece se știe că acestea au fost dintotdeuna cele mai importante accesorii, atât pentru femei, cât și pentru bărbați) și totodată din pasiunea care a existat pentru această meserie nobilă. Dorință de a oferi calitate și relația aproape personală cu femeile care folosesc produsele noastre au făcut că YVY să se dezvolte de-a lungul timpului, devenind astfel un brand de încredere.
Societate cu capital privat integral românesc și cu peste 40 de ani de tradiție, YVY s-a impus pe piață atât prin calitate cât și prin designul atractiv al posetelor de zi, al plicurilor de zi și de seară ce urmează întotdeauna liniile elegante ale ultimelor tendințe internaționale. Pielea și accesoriile fine folosite de YVY, gamă largă de culori și texturi, eleganță și calitatea posetelor executate manual satisfac și cele mai rafinate gusturi.
De asemenea, YVY ocupă unul din locurile fruntașe în ceea ce privește calitatea, finețea și atenția către detalii în ceea ce privește gențile din piele. YVY lucrează cu cei mai iscusiți meșteri din domeniu, iar pielea din care este creață o geantă YVY provine de la cei mai importanți furnizori din Italia.

„ YVY reprezintă istoria vieții mele. Mi-am dezvoltat pasiunea și iubirea față de marochinărie, încă de când eram mică și asta pentru că am lucrat alături de părinții mei. Ulterior, cu trecerea anilor și muncind cot la cot cu ei, cu toții am ajuns la concluzia că eu ar trebui să duc brandul și compania mai departe. Am ajuns să conduc acest business acum câțiva ani și mă simț mândră și onorantă să țin frâiele acestui imperiu. Țin la seriozitate, calitate și sunt atentă chiar și la cel mai mic detaliu. YVY reprezintă: familie, iubire, părinți, pasiune și multă dăruire.” Ioana Ionescu, General Manager YVY.
Departamentul de producție este alcătuit din meșteri artizani care, ajutați de linia de utilaje performanțe cu care este dotată fabrică, execută cu multă pricepere și măiestrie produsele noastre. Departamentul de vânzări și producție este atent supervizat chiar de către deținătoarea brandului . YVY își dorește să-și respecte istoria, să-și mențină renumele și să se asigure de satisfacția clienților, așa că aici este de menționat că brandul se asigură că până și produsele care sunt personalizate să ajungă cât mai repede la client.

Succesul YVY a fost obținut datorită anilor de experiență, calității oferite și seriozității. YVY are o experiență vastă și lucrează la cele mai inalnte standarde datorită concentrării asupra cerințelor clienților, a înțelegerii și a satisfacerii necesităților acestora.
YVY și-a dobândit reputația valoroasă, acesta fiind câștigată de-a lungul atâtor ani de muncă și cu ajutorul clienților care oferă mereu feedback pozitiv în urmă achiziționării produselor noastre.

Factory

YVY îmbină tehnologia ultramodernă cu mâinile iscusite ale meșterilor artizani.

După ce creăm, împreună cu modelierul, modele genților, schițăm produsul și realizăm tiparul.

Există un ritm al producției, iar acesta e impus de dorința noastră de a atinge perfecțiunea. Oricât de echipată ar fi fabrica și oricâte tehnologii moderne avem, oamenii sunt foarte importanți. Toate gențile sunt făcute de mâna omului, chiar dacă intervine mașina. Producția unei genți durează aproximativ 8 ore și trece prin mai multe etape, în care sunt implicați minim 3 oameni. Având mai multe faze de lucru, avem nevoie de trei zile pana să considerăm un produs perfect pentru livrare. O geantă croită astăzi este pregatită în ziua urmatoare și finalizată în cea de-a treia zi.

În acest moment, în fabrică lucrează o echipă permanentă formată din 15 meșteri artizani care muncesc cu o dragoste profundă pentru genți și sunt axați să realizeze produse de calitate. Acestora li se adaugă o echipă temporară pentru lunile în care comenzile depășesc capacitatea de producție.

Producem aproximativ 400 de genți, portofele și curele lunar, deși uneori se produc și până la 1.000 de astfel de produse, în funcție de numărul de comenzi. Într-un an, peste 5000 de femei YVY poartă cu plăcere produsele noastre.

ISTORIA YVY

1969 - se produce primul diplomat.

1970 - se începe producția truselor speciale și diplomatelor pentru instituțiile statului

2005 - fabrica este preluată de către Ioana Ionescu și se realizează un proces de rebranding. În acest an sunt produse primele genți sub numele de YVY Bags

2006 - gențile sunt distribuite la nivel național în toate magazinele reprezentative din orașele importante

2008 – YVY Bags începe colaborarea cu lanțurile de magazine Otter și Steilman

2013 – am participat la cel mai mare târg de profil din Europa, la Mipel, în Milano, Italia, unde am câștigat premiul Mipelissima pentru calitatea și excelența colecției. Este singurul premiu de acest gen câștigat de un producător român. Tot în această perioadă ne-au fost selectate 3 produse pentru VOGUE Fashion Night Out, și au fost expuse în centrul orașului Milano. După acest târg a urmat participarea la numeroase ediții și în anii următori, precum și la Fashion SVP London.

2013 - 2016 YVY Bags face exporturi substanțiale în China, Singapore, Grecia, Belgia, Elveția, Iran, Germania, Franța. În Marea Britanie YVY Bags vinde produse către un brand în magazinul Harrods din Londra.

2013 - se lansează prima colecție capsulă, ALBERTINE’S for YVY Bags, colecție realizată împreună cu Albertina Ionescu.

2014 – se lansează conceptul SMATRBAG, concept unic și inovativ ce presupune integrarea în interiorul genții al unui dispozitiv pentru încărcarea gadget-urilor preferate și lumină led. Acest concept poate fi introdus în oricare dintre modelele YVY.

2015 - 2016 – se lansează două colecții capsulă – THE MORODAN BY YVY BAGS, împreună cu Ana Morodan si YVY BAGS BY CARMEN NEGOITA, împreună cu Carmen Negoiță

2017 - se face un rebranding și YVY Bags devine YVY / La fee urbaine, iar tot atunci se schimbă și logo-ul YVY
- se lansează colecția pentru copii

La maison YVY

Ioana Ionescu
- Founder -
Sorina Stirbu
- YVY Advisor -
Anita Panait
- Owner -
Cristian Stanescu
- Craftsman -
Alex
Business Development
Aesthetic Works
Apps & Websites Developer